A Pest megyei Csapatbajnokság versenykiírását a koronavírus járvány miatt az alábbiak szerint módosítjuk:

A versenykiírás III/12 pontjának utolsó mondatának hatályát a vírus helyzetre tekintettel bizonytalan ideig felfüggesztjük. A versenykiírásban a felfüggesztett szövegrész áthúzással fog szerepelni. Az eddigi versenybírósági döntések a tárgyban törlésre kerülnek, így Gyömrő csapatának erősorrendje visszaállításra kerül.

A felfüggesztésre kerülő szövegrész:
Egy játékos másodszori kontumált vesztését követően a játékost törölni kell az erősorrendről.

A Pest megyei I.osztályú csapatbajnokság 3. fordulójában Gyömrő-Aszód mérkőzésen a hazai csapat 8. tábláján Fekete Márton (FIDE ID:798657) kontumáltan veszített.

A 2. fordulóban a Göd-Gyömrő mérkőzésen a 8. táblán a vendégcsapat játékosaként Fekete Márton szintén kontumáltan veszített.

A Pest Megyei Csapatbajnokság versenykiírásának III/12 pontja szerint:
Egy játékos másodszori kontumált vesztését követően a játékost törölni kell az erősorrendről.

Fentiek alapján Gyömrő erősorrendjén 12. sorszámmal szereplő Fekete Márton az erősorrendről törlésre kerül. 

Pest megyei csapatbajnokság Herczeg Oszkár 1/a csoport 3. forduló 2021. november 7.

Forduló eredményei megtekinthetők itt.

 

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az októberi fordulók eredményeit egyszerre kellett jelentenünk a hónap végén. Az október 31-i forduló eredményeit néhány csapatvezető későn küldte meg (november 2-án), ezért azt időben nem tudtuk a FIDE felé jelenteni, így az októberi élő változások nem kerültek novemberben átvezetésre. Várhatóan decemberben jelennek meg az októberi élőváltozások a FIDE honlapján.